Product filter

Dimbaar
Ledverlichting
Ledverlichting

Op zoek naar ledverlichting? Bezoek 1001ledlampen.nl en bestel veilig en snel online. ✓ Ruim assortiment ✓ Kwaliteitsproducten

Subcategorieën

 • LED Lampen

  LED lampen met E14 (kleine) schroeffitting worden direct op 230 Volt aangesloten. Deze lampen zijn dus de 1-op-1 vervanger voor de gloeilamp en dat betekent dat u direct bespaart! Ons assortiment bevat met name (dimbare) LED bulbs en LED kaarslampen die dezelfde sfeer als gloeilampen geven.
   
  LED lampen met E27 (grote) schroeffitting worden direct op het stroomnet (230V) aangesloten. Deze lampen zijn de 1-op-1 vervanger voor de gloeilamp en dat betekent dat u direct bespaart! Het assortiment is voorzien van (dimbare) LED bulbs (gloeilamp), LED kaarslampen, LED PAR30 lamp, LED Corn en de LED RGB. Alle lampen geven een witte tot warm witte lichtkleur.

  ED G4/MR11 (12V) lampen worden veelal gebruikt in vitrines, onder keukenkastjes en in afzuiginstallaties. Deze lampjes worden aangesloten op een 12V DC transformator (trafo). Onze LED G4/MR11 kunnen in sommige gevallen direct op uw oude trafo worden aangesloten (let daarbij goed op de minimale wattage van uw huidige trafo), wat u een hoop werk kan schelen. Toch adviseren wij om een LED trafo aan te schaffen. Deze werken optimaal met LED lampen en zorgen voor een langere levensduur.
  Enkele LED G4 lampen zijn dimbaar, deze lampen dimmen met een speciale LED dimmer. Lees voor meer informatie LED Lampen en dimmen.

  LED G9 lampen worden direct op 230 Volt aangesloten. Deze lampen zijn de 1-op-1 vervanger uw halogeen G9 lampen en dat betekent dat u na plaatsing direct bespaart!

  LED R7s zijn de directe vervanger van uw energieverslindende halogeen R7s staafjes. Deze lamp wordt vaak gebruikt in vloerlampen en bouwlampen. LED R7s doen qua lichtsterkte niet onder voor de oude halogeen buislampen en zijn sinds kort ook dimbaar.

 • LED Spots

  GU10 spots zijn de meest voorkomende spots, met een zogenaamde bajonetfitting. De GU10 lampen worden direct aangesloten op 230 Volt, er is dus geen trafo nodig. Uw oude GU10 halogeen spots zijn direct te vervangen door onze LED GU10 spots, in de meeste gevallen passen ze zelfs in uw huidige armatuur. Plug&Play en besparen maar!
  In ons assortiment zitten diverse dimbare GU10 spots. Deze lampen dimmen met een speciale LED dimmer. Lees voor meer informatie LED Lampen en dimmen.

  LED spots GU5.3/MR16 (12V) hebben een kleine steekfitting met 2 pinnen en worden aangesloten op een 12V DC transformator (trafo). Onze LED spots kunnen in sommige gevallen direct op uw oude trafo worden aangesloten, wat u een hoop werk kan schelen. Mocht dit toch problemen opleveren, de lampen gaan bijvoorbeeld knipperen, dan kunnen wij u speciale LED trafo's aanbieden.
  Wij hebben in ons assortiment diverse dimbare GU5.3 spots. Deze lampen dimmen met een speciale LED dimmer. Lees voor meer informatie LED Lampen en dimmen.

  LED AR111 (12V) zijn de directe vervangers de halogeen AR111 spots. De LED AR111 werkt op 12V en heeft dus een trafo nodig. In de meeste gevallen werkt deze lamp prima op uw huidige trafo.

 • LED Inbouwspots

  Onze dimbare LED Inbouwspots (12V) zijn een meer dan volwaardige vervanger van de halogeen (inbouw)spots. Het mooie design en de hoge lichtsterkte van deze spots geven de belichte ruimte een modern karakter. Ze kunnen eenvoudig worden verwerkt in uw gips- of systeemplafond, met een simpel veer-klem-systeem is deze lamp eenvoudig te installeren. Van de meeste spots is de richting van de lichtstraal door de verstelbare kop gemakkelijk te wijzigen.
  Uitstekend toepasbaar in uw badkamer of keuken. Wordt geleverd inclusief LED trafo (dimbaar)!

  NU OOK VERKRIJGBAAR MET EEN DRAADLOZE DIMMER/TRAFO!

  Wij adviseren om deze LED spots te dimmen met een fase-afnijding LED dimmer.

  3W (12V) zijn een meer dan volwaardige vervanger van de 20-25W halogeen (inbouw)spots.
  4W (12V) zijn een meer dan volwaardige vervanger van de 40-50W halogeen (inbouw)spots.
  8W (12V) zijn een meer dan volwaardige vervanger van de 35-40W halogeen (inbouw)spots.
  3x3W (12V) zijn een meer dan volwaardige vervanger van de 40-50W halogeen (inbouw)spots.

 • LED PL Lampen

  LED PL lampen zijn de directe vervanger van de PL-C lampen met een G24d voet (2-pins) en PL-S lampen met een G23 voet (2-pins). Deze lampen worden o.a. gebruikt in horeca, winkels en kantoren. Deze lampen kunnen eenvoudig worden vervangen door energiebesparende LED PL lampen.  In tegenstelling tot de conventionele fluorescent lampen heeft een LED PL lamp geen opwarmtijd en is deze uitstekend bestand tegen het frequente in-en uitschakelen door middel van sensoren. Deze LED PL lampen zijn 1-op-1 verwisselbaar met de conventionele PL lampen, en werken met of zonder VSA (voorschakelapparaat), dus geen aanpassingen aan uw armatuur. Wij adviseren om de VSA wel te ontkoppelen/verwijderen aangezien deze nog wel (onnodig) stroom verbruikt.

 • LED Opbouw Lampen

  LED Opbouw lampen zijn op het plafond te bevestigen. De enige gaten die u hoeft te boren zijn voor schroeven ter bevestiging van de lampen.

 • LED Onderbouwverlichting

  Onze LED Onderbouwverlichting (LED Bars) kan, net als de LED Strips, veelzijdig worden toegepast en is een prima alternatief/vervanger voor de TL verlichting. De lampen hebben een strakke moderne vormgeving en is hierdoor zowel in huis als in zakelijke omgevingen toepasbaar. Als decoratieve verlichting, onderbouwverlichting in uw keuken of vitrine, de slaapkamer/cabine, koofverlichting, onder traptreden, de mogelijkheden zijn eindeloos!
  Wij hebben complete (starter)sets die eenvoudig zijn uit te breiden. De LED Onderbouwverlichting is makkelijk te installeren en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

 • Slimme LED lampen

  Slimme LED lampen / Smart LED lights zijn te bedienen via WiFi of Bluetooth met een smartphone of tablet. Je hebt geen afstandsbediening meer nodig! Via een App verander je de kleur, dim je het licht of geef je effecten aan het licht. Zo zorg je voor de juiste sfeer.

 • LED RGB Lampen

  Met LED RGB Lampen kunt u de ruimte helemaal naar uw eigen wensen verlichting met keuze uit wel 255 kleuren. De aansturing van de RGB Lampen kan met een RF-afstandsbediening of via WiFi met uw eigen mobiele apparaat middels een App.

 • LED Overige

  Overige categoriën LED-verlichting:
  - LED Buitenlampen
  - LED Bouwlampen
  - LED Plafonniere lampen
  - LED Strips
  - LED Panelen
  - LED Lichtslangen
  - LED Lichtslangen

 • LED voor...

  LED lampen voor Boot, Camper of Caravan lampen (10-30V) zijn vervangers van uw huidige, veelal halogeen, lampen met een hoog verbruik. In uw boot, camper en soms ook caravan bent u qua stroomvoorziening afhankelijk van de capaciteit van uw accu. Vervanging van uw huidige verlichting door LED betekent dat uw accu langer mee gaat. Deze LED lampen worden aangesloten op een 12/24V DC transformator (trafo). Onze LED G4/MR11 lampen kunnen in de meeste gevallen direct op uw oude trafo worden aangesloten (let daarbij goed op de minimale wattage van uw huidige trafo), wat u een hoop werk kan schelen. Mocht dit toch problemen opleveren, de lampjes gaan bijvoorbeeld knipperen, dan kunnen wij u speciale LED trafo's aanbieden.

 • LED Accessoires

  Armaturen, dimmers, schakelmateriaal, fittingen, trafo's en RGB accessoires voor LED verlichting.

per pagina
Toont 1 - 24 van 359 producten