F

LED Lampen

LED lampen met E14 (kleine) schroeffitting worden direct op 230 Volt aangesloten. Deze lampen zijn dus de 1-op-1 vervanger voor de gloeilamp en dat betekent dat u direct bespaart! Ons assortiment bevat met name (dimbare) LED bulbs en LED kaarslampen die dezelfde sfeer als gloeilampen geven.
 
LED lampen met E27 (grote) schroeffitting worden direct op het stroomnet (230V) aangesloten. Deze lampen zijn de 1-op-1 vervanger voor de gloeilamp en dat betekent dat u direct bespaart! Het assortiment is voorzien van (dimbare) LED bulbs (gloeilamp), LED kaarslampen, LED PAR30 lamp, LED Corn en de LED RGB. Alle lampen geven een witte tot warm witte lichtkleur.

ED G4/MR11 (12V) lampen worden veelal gebruikt in vitrines, onder keukenkastjes en in afzuiginstallaties. Deze lampjes worden aangesloten op een 12V DC transformator (trafo). Onze LED G4/MR11 kunnen in sommige gevallen direct op uw oude trafo worden aangesloten (let daarbij goed op de minimale wattage van uw huidige trafo), wat u een hoop werk kan schelen. Toch adviseren wij om een LED trafo aan te schaffen. Deze werken optimaal met LED lampen en zorgen voor een langere levensduur.
Enkele LED G4 lampen zijn dimbaar, deze lampen dimmen met een speciale LED dimmer. Lees voor meer informatie LED Lampen en dimmen.

LED G9 lampen worden direct op 230 Volt aangesloten. Deze lampen zijn de 1-op-1 vervanger uw halogeen G9 lampen en dat betekent dat u na plaatsing direct bespaart!

LED R7s zijn de directe vervanger van uw energieverslindende halogeen R7s staafjes. Deze lamp wordt vaak gebruikt in vloerlampen en bouwlampen. LED R7s doen qua lichtsterkte niet onder voor de oude halogeen buislampen en zijn sinds kort ook dimbaar.

LED lamp kopen?
Category image

Er zijn 52 producten.

Item 1-24 van 52 in totaal item(s)

Actieve filters