LED Overige
LED Overige

Overige categoriën LED-verlichting:
- LED Buitenlampen
- LED Bouwlampen
- LED Plafonniere lampen
- LED Strips
- LED Panelen
- LED Lichtslangen
- LED Lichtslangen

Subcategorieën

 • LED Buitenlampen

  LED Buitenlampen kunnen uw tuin of huis verlichten ter decoratie, directe verlichting bij voordeur of looppaden of preventief tegen woninginbraak. Deze lampen zijn vanzelfsprekend IP65 (stof- en waterdicht).

  Ons assortiment bevat gekleurde E27 Bulbs, als feestverlichting in bijvoorbeeld een licht string, en LED muurlampen.

 • LED Bouwlampen

  De LED Bouwlamp, ook wel breedstraler, schijnwerper of floodlight, zijn aanzienlijk voordeliger in gebruik dan de conventionele bouwlampen. Deze lampen "verliezen" veel energie door de geproduceerde warmte. LED Bouwlampen hebben hier geen last van. De gebruikte energie wordt (grotendeels) omgezet in licht wat uiteindelijke de bedoeling is! Onze LED Bouwlampen zijn oplaadbaar en werken op DC12/24V of middels een adapter op AC100-240V. Dus zeer flexibel in gebruik! Handig voor in de auto, camper, op de boot of in het magazijn!

 • LED Plafonniere lamp

  De LED Plafonnière lamp is de ideale vervanger voor gloeilampen in plafonnieres. Bouw eenvoudig uw bestaande armatuur om naar een energiezuinige lichtbron.

 • LED Strips

  Onze LED Strips kunnen veelzijdig worden toegepast. Decoratieve verlichting, als onderbouwverlichting op (keuken)kasten, in de slaapkamer/cabine, koofverlichting, onder traptreden, de mogelijkheden zijn eindeloos!
  LED Strips zijn door de flexibiliteit en de 3M plakstrip eenvoudig te installeren. De strips zijn in te korten (om de 3 LEDs, circa 10cm) zodat u altijd de goede maat heeft.
  Vanzelfsprekend is de lichtkleur warm wit, of zelfs RGB zodat u zelf kan bepalen welke kleur de ruimte krijgt, en zijn de LED Strips dimbaar. De LED RGB Strip is waterbestendig (IP65) en daardoor ook buiten, of in vochtige ruimtes, toepasbaar.

 • LED Lichtslangen

  LED Lichtslangen in diverse kleuren. De LED Lichtslang is zowel binnen als buiten te gebruiken. De beschermingsgraad is IP44 (spatwaterdicht). Eenvoudig te installeren met de bijbehorende aansluitset (niet meegeleverd).

 • LED TL Buizen

  Welke LEDtube (TL-buis) u ook nodig hebt, u vindt deze altijd in het Philips MASTER LEDtube portfolio. Van optimaal energierendement tot de hoogste lichtopbrengst, toepasbaar in elke omgeving.

  Gemakkelijk overstappen - De Phlips LEDtubes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleurtemperaturen en met een draaioptie. Met dit portfolio hebt u dus altijd de keuze voor de juiste LEDtube.

  Philips introduceert de LEDtube InstantFit, compatibel met elektronische voorschakelapparaten. Een productreeks voor een probleemloze installatie ZONDER nieuwe bedrading. MASTER LEDtube InstantFit is compatibel met 99% van de elektronische ballasten (HF).

  Kijk voor meer informatie op de website van Philips Lightning.

 • LED Panelen

  LED Panelen (LED inbouwarmaturen): design en zuinig. De LED panelen van zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen met verschillende kleurtemperaturen en worden plug-and-play geleverd!

   

  LED panelen versus traditionele lichtbronnen
  Wij adviseren onze klanten al enkele jaren om gebruik te maken van LED panelen. Een led paneel is namelijk in veel gevallen een betere oplossing voor TL- armaturen (bijvoorbeeld in een systeemplafond).

  Wij kiezen voor LED panelen omdat:
  - LED Panelen een vergelijkbare lichthoeveelheid geven als een TL-armatuur.
  - Vervanging van TL armaturen door LED panelen is zeer eenvoudig.
  - Leverbaar in diverse kleuren.
  - Lager energieverbruik (bespaar tot wel 65%) en lange levensduur.
  - Daarnaast ervaren wij dat onze klanten LED panelen vaak mooier eruit vinden zien.

 • LED Downlighters

  Kwalitatief hoogwaardige LED Downlighters.

per pagina
Toont 1 - 24 van 118 producten