LED Accessoires
LED Accessoires

Armaturen, dimmers, schakelmateriaal, fittingen, trafo's en RGB accessoires voor LED verlichting.

Subcategorieën

 • Armaturen

  Armaturen (inbouw) voor onze GU10 en GU5.3 LED Spots. De armaturen worden geleverd inclusief GU10- of GU5.3-fitting (naar keuze). De standaard armaturen zijn geschikt voor binnenshuis. Wij hebben ook armaturen die geschikt zijn voor de badkamer of andere vochtige ruimtes.

 • LED Dimmers

  LED Dimmers zijn speciaal geschikt gemaakt voor LED lampen. Wij hebben de "klassieke" inbouwdimmer maar ook op afstand bedienbare dimmers (radiografisch) van Klik-Aan-Klik-Uit. De inbouwdimmers matchen in de meeste gevallen met uw huidige frontjes. Zo niet, dan hebben we hiervoor adapters (4-6mm). Lees voor meer informatie LED Lampen en dimmen.

 • Schakelmateriaal

  Accessoires voor onze schakelaars en LED dimmers. Het afdekraam en afdekfrontje passen op alle onze inbouwdimmers en zijn uitgevoerd in de kleur Alpinewit. De Klik-Aan-Klik-UIt (KAKU) schakelaars bedienen onze op afstand bedienbare dimmer.

 • Fittingen

  Losse GU10- en GU5.3-fittingen om de LED lampen aan te sluiten. Alle onze GU10, GU5.3 en G4 lampen zijn met deze fittingen aan te sluiten op het stroomnet.

 • LED Trafo's

  LED trafo’s zijn speciaal ontworpen voor het gebruik i.c.m. laagstroom LED verlichting, zoals 12V en 24V LED lampen. Wanneer deze LED lampen, indien expliciet anders aangegeven, niet met wisselspanning overweg kunnen dan is een LED trafo noodzakelijk. LED trafo's leveren een constante stroom en gelijkspanning, hierdoor garandeert u een lange levensduur van uw LED lampen, en zorgt u ervoor dat vroegtijdige uitval geminimaliseerd wordt. Wij bieden ook dimbare LED trafo's aan. LED lampen gebruiken de eerste minuut tot 20% meer stroom, daarna nemen ze stroom piekgewijs af. Neem daarom een trafo met (minimaal) 50% aan overcapaciteit. Is het verbruik van je LED lampen in totaal 20W, neem dan een trafo die geschikt is voor 30W.

 • Accessoires RGB

  LED Accessoires voor RGB verlichting

per pagina
Toont 1 - 24 van 120 producten